fbpx

Het Respect!Almere team

Op wie kunt u op 16 maart stemmen bij Respect!Almere?
Het Respect!Almere team stelt zich aan u voor en rekent op uw steun én op uw stem.

Heeft u vragen of suggesties?
Email dan naar almere@respectnederland.nl

#1 Rene Eekhuis

Raadslid en Fractievoorzitter voor Respect!Almere.

Ik woon sinds 1988 In Almere . De mogelijkheid om hier een huis te bouwen was aantrekkelijk. Al lange tijd ondernemer, nu heb ik een koffiezaak /lunchroom.

Almere heeft veel groen en dat spreekt mij aan. Gezondheidzorg kán en móet veel beter. Daarom stopzetting zorggroep

Ik vraag u om op óns te stemmen bij de Gemeenteraadsverkiezingen en niet op een van de partijen die voor het Floriade debacle gezorgd hebben.
Met dát geld, met die vele tientallen miljoenen Almeers geld die naar de bodemloze Floriade put zijn gegaan, hadden wij voor u véél andere prioriteiten kunnen realiseren!!

#2 Lex Ruyssenaars

Mijn naam is Lex Ruyssenaars. Sinds 1993 ben ik met mijn gezin woonachtig in Almere. Het Almere wat in hoog tempo verslonst. Door het gebrek aan onderhoud verrommelt de stad in hoog tempo, en dat kunnen wij niet hebben in onze mooie stad

#3 Pim van Kesteren

Ik ben 61 en ik woon inmiddels al 25 jaar in Almere. Een stad met veel gezellige plekken.

Het is natuurlijk belangrijk dat er meer huizen voor nieuwe inwoners komen maar volgens mij kan de huidige woonomgeving van de bewoners veel mooier en beter.

De wijken zien er gewoon niet uit door zwerfafval en onkruid overal. Ik ben voor meer onderhoud van de wegen en voor beter schoonmaken.

Ook het groen kan veel mooier worden ingericht en veel beter worden onderhouden. Daar betalen wij toch voor?

#4 Christopher Ivo

Ik ben Christopher en ik woon 19 jaar in Almere. Ik zelf ben blij met Almere en ik ben dat altijd geweest.

Natuurlijk, Almere kan altijd beter worden als groenste stad van Nederland. Wij werken er voor u aan om Almere mooier, groener en fijner te maken. Laat ons weten wat er te verbeteren is. Ik wil het woningtekort aanpakken. De woningnood is hoog in onze stad. Er moeten in Almere door de politiek ándere prioriteiten gesteld worden én andere keuzes gemaakt worden . Stem op ons. Stem op Respect!Almere. Wij zijn er voor u!

#5 Grisowalandis Parachou

Beter bekend als 'Wally de Griek'
Geboren in Utrecht op 21-02-1979 Heb gewoond in Utrecht tot mijn 6de levensjaar daarna verhuisd naar Arnhem tot mijn 25ste en daarna verhuisd naar het mooie en ruime Almere. Hier heb ik 2 mooie zoons (Jorgos 16 & Fotis 13) gekregen met Maria Skarlatou die tevens mijn vrouw en mijn partner in crime is. Ik run met haar ook Pallas Athene Almere op de Rembrandtweg 14 waar we al 18 jaar deze ondernemening voort zetten ! Wat ik wil ? Het belastingstelsel aanpassen en een veiligere omgeving voor onze kinderen en voor ons !Meer beleving voor 30ers & 60ers op het gebied van cultuur En veel beter opleidingen voor Almeerders !

#6 José van der Spek

Ik ben José van der Spek 53 jaar partner van Swen en we hebben 2 zoons 21 jaar en 16 jaar. Wij woonden v.a. 1991 in Almere-Haven. In een gezellig Amsterdams groen dorp kun je zeggen. En toen kwam Poort op ons pad en dat leek ons fantastisch om onze eigen droomhuis te bouwen. 2009 hebben we een stuk grond gekocht en een grachtenpand ontworpen en gebouwd. Onze zoons hebben het hier geweldig gehad het was het ultieme campinggevoel met héél véél vrijheid.Ze willen ook nooit meer weg uit Almere.

#7 Ann Ivo - van der Kooij

Mijn naam is Ann Ivo - van der Kooij Leeftijd 31 jaar Ik woon nu Sinds 2018 - dat is nu 4 jaar - in Almere. Almere heeft mooie parken om in te wandelen en de rust vind ik hier in Almere. Waar ik vandaan kwam, was het een drukke omgeving. Meer vriendelijkheid met elkaar. En minder arme gezinnen en mensen hebben in de stad. Het fijnste vind ik aan Almere is Dat heerlijk een terrasje kan pakken, dat heerlijk kan wandelen. Alles binnen handbereik.