Respect als koepel voor Nationale samenwerking

Respect heeft zich gewend tot alle lokale politieke partijen met een politieke koers ‘in de geest van Pim Fortuyn’.

Samen met deze partijen kan Respect landelijk op korte termijn nog een vuist maken tegen de ‘oude’ politieke partijen die de afgelopen acht jaar van Nederland gemaakt hebben wat het vandaag is; een samenleving waarin je niet meer kunt zeggen wat je denkt. De politieke correctheid is doorgeslagen. Het standpunt van de minderheden domineert terwijl ‘minderheden’ zich juist moeten voegen naar de dominante opinies.

“Het vizier staat op 2021 maar als wij bij de komende Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart a.s., door een efficiënte samenwerking, één of meerdere zetels kunnen behalen dan kunnen we direct ons geluid in de Tweede Kamer laten horen”, aldus Respect Voorzitter Gerdwin Lammers.

– Lagere Belastingen
– Betere en betaalbare zorg
– AOW terug naar 65 jaar
– Kleinere overheid
– Méér Veiligheid
– ‘Europees geld’ investeren in Nederland